Illustratie op maat - Mieske.nl
Mieske Illustratries & mixed media
illustratie,illustraties,mieske,illustration
15889
page-template-default,page,page-id-15889,theme-bridge,bridge-core-2.8.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

WERKWIJZE ILLUSTRATIE OP MAAT

 

Wil je een illustratie op maat laten maken? Op deze pagina kan je lezen hoe ik doorgaans te werk ga, en op welke momenten we contact hebben en op welke momenten ik een inschatting van de prijs kan maken. Dit is namelijk erg afhankelijk van de vraag en de gewenste illustratiewijze. Heb je aanvullende vragen, stel ze gerust.

 

  1. INTAKE

Aan de keukentafel of aan de telefoon bespreken we je wensen voor de illustratie. Om deze concreet te maken kan deze vragenlijst hulp bieden. In sommige gevallen kan het helpen om eerst een moodboard samen te stellen om de stijl, sfeer, kleuren en onderdelen te bepalen. In deze fase kan ik een grove indicatie van het benodigd aantal uren te maken.

 

  1. SCHETSEN

Afhankelijk van de afspraken maak ik een of meerdere schetsen voor de illustratie en een detailuitwerking. De schetsen mail ik naar je toe.

 

  1. BESPREKEN

De schetsen bespreken we vervolgens telefonisch of per mail. Daarna maken we afspraken over de uitwerking. Zo nodig scherp ik de urenraming aan, en stel desgewenst een meer uitgewerkte offerte op.

 

  1. UITWERKEN

De schets werk ik dan volgens de gemaakte afspraken uit in een definitief resultaat. Het resultaat mail ik naar je toe, waarna ik de laatste puntjes op de i zet.

 

  1. AFRONDING

De illustraties lever ik in hoge resolutie digitaal aan. Als je dat wil, verzorg ik het drukwerk. Dat wil zeggen druk-klaar maken van de bestand(en) en bestellen en naar het gewenste adres laten versturen.

 

Heb je vragen? Mail me gerust op info@mieske.nl