Over Mieske - Mieske.nl
Mieske Illustratries & mixed media
illustratie,illustraties,mieske,illustration
15280
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15280,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Over Mieske

Mieske, veertiger, woont samen met man en drie dochters. Komt uit Brabant, tijd in Amsterdam gewoond en nu al weer een hele tijd in het midden van het land.

 

INGREDIËNTEN ILLUSTRATIES

#eenvoud #lijntekening #gniffel #optimisme #patronen #collage

 

IK HEB IETS MET

#patronen #éénlijntekening #rood #ijsvogels #sinterklaas #kippen #oma’s #experimenteren #verzamelen #vintage #stopmotion #zwarte stiften #inkt #druktechnieken #monoprint #stempelen #textiel

 

ONHEBBELIJKHEDEN

ongeduldig (ik haat rijen…)
te optimistisch zijn (mijn dochter noemt mij “de-net-op-tijd-moeder”)

IK WERK VOOR
organisaties die een illustratie willen gebruiken voor hun drukwerk of website. Daarnaast maak ik illustraties voor particulieren die een bijzondere, op maat gemaakte illustratie, uitnodiging, geboorte- of trouwkaart willen. Zie voor meer informatie ‘op maat‘ of neem contact op.

En daarnaast werk ik als tekenaar voor Bord & Stift.

NAAST ILLUSTRATOR
ben ik ook nog leerkracht, cultuurcoördinator en ICT-coördinator in het basisonderwijs. Dat laatste draagt er aan bij dat ik graag op zoek ben naar het prikkelen van de creativiteit bij kinderen en het onderzoeken van de mogelijkheden om nieuwe media op een creatieve manier in te zetten in het (cultuur-)onderwijs.

Mieske-Illustraties-mieske