Oudejaarspuzzel R.I.P. 2021 - vooraankondiging - Mieske.nl
Mieske Illustratries & mixed media
illustratie,illustraties,mieske,illustration
19489
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19489,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Oudejaarspuzzel R.I.P. 2021 – vooraankondiging

Categorie
oudejaarspuzzel
Over dit project

Oudejaarspuzzel R.I.P. 2021

In december is het zover… de jaarlijks terugkerende ‘Oudejaarspuzzel’ kan bij jou of bij je familie of vrienden in de bus vallen. Doel van de puzzel: zoek in de illustratie de bekende/spraakmakende personen die het afgelopen jaar zijn heengegaan. En passend bij het jaartal zitten er in deze puzzel 21 verstopt. Zet je familie of andere hulptroepen (digitaal) in tijdens de feestdagen, speur het internet af en wees creatief. Je kan tot en met oudejaarsavond puzzelen…

 

Publicatie puzzel

Op zaterdag 11 december wordt de puzzel op deze site gepubliceerd en is de inschrijving voor de oplossing geopend. Sluiting is 31 december 2021 23:59!

 

Bestellen?

Wil je zelf of namens je bedrijf een set kaarten bestellen om rond te sturen als kerst- of nieuwjaarskaart? Doe dan alvast je bestelling in mijn winkeltje. Levering vanaf week 48/49!

 

Gepersonaliseerde achterzijde?

Een gepersonaliseerde achterkant behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Heb je interesse hiervoor? Neem contact met mij op vóór 24 november.

 

Archief

Benieuwd naar de edities van voorgaande jaren? Kijk dan rond in mijn archief.