Workshops - Mieske.nl
Mieske Illustratries & mixed media
illustratie,illustraties,mieske,illustration
15837
page-template-default,page,page-id-15837,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Workshops

KERSTILLUSTRATIE & ANIMATIE
Mieske-Illustraties-animatie-kerstbaard

Hou je van papier? Hou je van illustraties? Wil je zelf een aansprekende kerstillustratie maken en deze voorzien van een korte animatie? Schrijf je in voor deze workshop met als resultaat: een heerlijke ontspannende creatieve middag, helemaal alleen voor jezelf, en een digitale en persoonlijke kerstkaart (maar toch van papier) voor je familie en vrienden die ook nog beweegt (hoe origineel is dat?

HANDLETTERING
Mieske-Illustraties-handlettering

Tijdens deze workshop gaan we experimenteren met handgeschreven letters. We beginnen met het maken van lettertypes, de combinatie hiervan en het het gebruik van banners, pijlen en andere illustratieve toevoegingen. We werken met potlood en fineliners. Daarna gaan we aan de slag met je eigen tekst. We maken een compositie, kiezen lettertypes en werken onze schets uit. Aan het eind van deze workshop ga je naar huis met je eigen handgeschreven poster!

STEMPEL ONTWERPEN
Mieske-Illustraties-stempel

Dit is pas echt verslavend! Met kleine gutsen je eigen stempel snijden. Of het nu het logo van je bedrijf is of de naam van je kind, je zult verbaasd staan over het toffe resultaat. Mijn zus Katrien en ik laten je alles zien wat je moet weten om een mooie stempel te snijden. Je gaat naar huis met 2 stempels, een stempelkussen en een nieuwe verslaving. Leuk voor volwassenen maar ook als kinderfeestje te boeken!

Vind hier meer info voor stempelworkshops voor kinderfeestjes

Wil je een stempel bestellen? Kijk bij de site van mijn zus Klompstempel

Regelmatig geef ik workshops. Zie voor agenda en actuele informatie Mieske Illustraties op facebook. Daarnaast kan je workshops aanvragen voor op locatie.