Over - Mieske.nl
Mieske Illustratries & mixed media
illustratie,illustraties,mieske,illustration
19496
page-template-default,page,page-id-19496,theme-bridge,bridge-core-3.1.7,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid

Over

Mieske, veertiger, woont samen met man en drie dochters. Komt uit Brabant, tijd in Amsterdam gewoond en nu al weer een hele tijd in het midden van het land.

 

INGREDIËNTEN ILLUSTRATIES

#eenvoud #lijntekening #gniffel #optimisme #patronen #collage

 

IK HEB IETS MET

#patronen #éénlijntekening #rood #ijsvogels #sinterklaas #kippen #oma’s #experimenteren #verzamelen #vintage #stopmotion #zwarte stiften #inkt #druktechnieken #monoprint #stempelen #textiel #livetekenen

 

ONHEBBELIJKHEDEN
ongeduldig (ik haat rijen…)
te optimistisch zijn (mijn dochter noemt mij “de-net-op-tijd-moeder”)

 

IK WERK VOOR
bedrijven en organisaties die een illustratie of infographic willen gebruiken voor hun drukwerk, presentatie of website. Daarnaast werk ik als tekenaar voor Bord & Stift. En op verzoek maak ik illustraties voor particulieren die een bijzondere, op maat gemaakte illustratie, uitnodiging, geboorte- of trouwkaart willen. Zie voor meer informatie ‘op maat‘ of neem contact op.

 

NAAST ILLUSTRATOR
ben ik ook nog leerkracht, cultuurcoördinator en ICT-coördinator in het basisonderwijs. Dat laatste draagt er aan bij dat ik graag op zoek ben naar het prikkelen van de creativiteit bij kinderen en het onderzoeken van de mogelijkheden om nieuwe media op een creatieve manier in te zetten in het (cultuur-)onderwijs.